#diabolique (Ellen ten Damme)

Op verzoek van een lieve Tweep, die ook nog leuk blogt maakte ik een schilderij van zijn grote idool Ellen ten Damme. Hij liet de interpretatie aan mij over, hij was er erg gelukkig mee. En ik met hem.

 

 

 

 5 reacties op “#diabolique (Ellen ten Damme)”

 1. Dirk Smink schreef:

  Ls

  Is dit werk nog te koop em zoja tegen welke prijs

  Met vriendelijke groeten

  Dirk Smink

  • Lique schreef:

   Hi Dirk,
   Zoals je in het bijschrift kon lezen betrof dit een specifieke opdracht. Wel fijn dat je het mooi vindt. Neem gerust contact op voor een dergelijk werk. Ik maak uiteraard exclusieve stukken maar mijn stijl zal in elk gewenst ontwerp wellicht iets naar jouw gading zijn.

 2. Dirk Smink schreef:

  Sorry , reactie staat hier, eerst niet gezien, mijn email adres is tdsmink@casema.nl
  Ben nieuwsgierig naar de prijs van het schilderij Ellen Ten Damme

  • Lique schreef:

   Die prijs is niet relevant. Want dit werk is niet meer te koop. (Het betrof een twittervriendendienstprijsje) Maar ik heb je gemaild.

 3. Ruud schreef:

  Dit schilderij is ongeveer 2½ jaar van en bij mij. In mijn zithoek kijkt ze elke dag oplettend naar me, met de priemende ogen van Diabolique. Zeldzaam mooie interpretatie van de mooiste artiest van Nederland. Ik ben elke dag blij en vereerd dst ik het mag hangen, dat ik er elke dag van mag genieten. Dat is natuurlijk fijn, maar minstens zo belangrijk is de liefde waarmee Lique het voor me gemaakt heeft. En de liefde, waarmee ik halverwege uitgenodigd werd om naar het halfaffe kunstwerk te kijken. Een bijzonder talent, Lique, talent om mooie schilderijen te maken en een talent om te geven aan mensen zoals ik. Dat gast diep! Dank je wel, Lique. XXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Typ de nummers hieronder in. Even zeker weten dat je een echt mens bent: *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.